OM OSS

Det är vi som gör det svåra enkelt​

Vi som startat PreWoe heter Per och Magnus. Under flera år har vi arbetet på stora företag och sett hur omfattande och komplex deras administration är, de har hela avdelningar med experter som enbart jobbar med strategiska frågor och förebyggande arbete. Så ser det inte ut på de flesta mindre företag.

Därför startade vi PreWoe – för att göra det komplexa arbetet enkelt och smidigt så att alla, även små företag, kan skapa en trygg och säker arbetsplats för sina medarbetare. Och för att visa på att ett systematiskt arbetsplatsmiljöarbete inte är så krångligt som det vid en första anblick verkar vara.

Vi har vårt säte i Jönköping och kontor i Jönköping, Halmstad och Göteborg. Sen har vi samarbetspartners och konsulter som verkar nationellt.​

Vår Mission

Vår mission är att göra det enklare för små företag att nå sina mål

Digitalt, enkelt och effektivt. Det ska vara lätt att göra rätt.

Vår mission är att underlätta för små företag att uppnå sina mål genom att erbjuda en digital, enkel och effektiv plattform. Vi strävar efter att göra det lätt för våra kunder att göra rätt och nå framgång genom att erbjuda verktyg och tjänster som är anpassade för deras specifika behov och som stödjer deras tillväxt. Vi vill vara en pålitlig partner för små företag och hjälpa dem att ta sin verksamhet till nästa nivå på ett smidigt och problemfritt sätt.

Utveckling

Har du tips på vad vi kan göra ännu bättre eller vill samarbeta med oss så tveka inte med att höra av dig. Den bästa utvecklingen är den som vi gör tillsammans!