arbetsmiljöutbildningar

För företag som vill ta nästa steg

Utbildningar som gör skillnad

Våra unika utbildningar hjälper er att växa.

Vi fokuserar på affärsvärdet, inte lagar och paragrafer.

Våra utbildningar

Aktivt arbetsmiljöarbete

Bra medarbetare väljer bra företag. I den här utbildningen tar vi er som företag från där är nu, till det företag ni vill vara.

Introduktion till ISO

Funderar ni på ISO-certifiera er, men ni vet inte vad det innebär? I den här kortare utbildningen går vi igenom värdet med ett strukturerna i ISO och vad ni som företag behöver göra.

Kontakta Per för mer information.

Aktivt ISO-arbete

Har ni bestämt er för att ISO certifiera er? Då är det här rätt utbildning för dig. Tillsammans går vi igenom hela ISO-certifieringsprocessen och ni bygger samtidigt upp de delar ni behöver.

Kontakta Per för mer information.

Arbetsmiljö - för medarbetare

En bra arbetsmiljö kräver att medarbetarna är involverade. I den här kortare utbildningen (som är en del i "Aktivt arbetsmiljöarbete") går vi igenom arbetsmiljöarbetet ur ett medarbetarperspektiv.

Det som är unikt med våra utbildningar

Helhetslösning

Utbildning och digital plattform i samma paket. Under utbildningen kommer ni använda PreWoe:s digitala plattform. Ni får även tillgång till enskilda samtal med våra experter efter utbildningen.

Involvering

Nyckeln till ett aktivt förbättringsarbete är att alla får vara med och påverka. Våra utbildningar riktar sig till chefer, men inkluderar även moment för att engagera medarbetarna i arbetet.

Uppföljning

Som deltagare i våra utbildningar skapar du dina aktiviteter direkt under utbildningen. Du får även hjälp med uppföljning och påminnelser, så inget tappas bort.

Vi hjälper dig skapa verklig förbättring

Kontakt

Vi erbjuder flera typer av utbildningar tillsammans med ledande experter.

Utbildningarna kan genomföras fysiskt eller digitalt.

Kontakta oss så berättar vi mer.
per.lennartsson@prewoe.com
072 37 67 421